4.8 / 5
Slijtvast en UV bestendige gietvloeren
Duurzame gietvloer die bestaat uit vijf lagen
Materiaalgebruik met oog op het milieu
Slijtvast en UV bestendige gietvloeren

Over ons


CheZZ Flooring

CheZZ Flooring kan bogen op meer dan dertig jaar ervaring en vakmanschap als het gaat om gietvloeren. Al jarenlang realiseren wij PU gietvloeren in woningen, winkels, kantoren, showrooms, restaurants, sportcentra, theaters en musea. Dit doen wij naar volle tevredenheid van zowel onze particuliere als zakelijke klanten. Een gietvloer van CheZZ Flooring is een vloer die staat voor jarenlang woon-, werk- en leefplezier!

Service en aandacht

Ons team bestaat uit vakmensen die zich persoonlijk betrokken voelen bij de realisatie van uw gietvloer. Kwaliteit, service, persoonlijke aandacht en een uniek gietvloerensysteem is wat bij ons het verschil maakt! Door onze centrale ligging in Beesd, is het bovendien mogelijk om uw gietvloer door heel Nederland te leveren. Heeft u een project in het buitenland? Ook voor projecten buiten Nederland zetten wij ons voor de volle 100% in.

Garantie op onze gietvloeren

Bij CheZZ Flooring staat vakmanschap en kwaliteit hoog in het vaandel. Om deze reden geven wij dan ook garantie op onze producten. Zo hebben wij een leggarantie en een materiaalgarantie.

Wilt u ook zo'n prachtige gietvloer bij u thuis?

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Leggarantie

Onze vloerenleggers zijn gespecialiseerd in hun vak. Mede door hun jarenlange ervaring garanderen wij dat een PU gietvloer van CheZZ Flooring volgens de overeengekomen voorwaarden wordt geplaatst en gelegd. Wij leggen uw gietvloer in circa 4 à 5 werkdagen, afhankelijk van het type ondervloer en het soort vloer dat u kiest. De vloerenleggers verwerken de vloer bij een temperatuur van 20°C. Na 48 uur is de vloer weer beloopbaar. Na 72 uur is de vloer mechanisch uitgehard en na 7 dagen is de vloer chemisch uitgehard.

Om een goede hechting te garanderen vragen wij u de ondergrond schoon, droog en vetvrij op te leveren. Het aanbrengen en uitharden vereist een omgevingstemperatuur van minimaal 21°C. De ondergrond moet minimaal 15°C zijn en de maximale relatieve vochtigheid 80%. De ruimtes dienen verder wind- en waterdicht te zijn.

Materiaalgarantie

Bij normaal gebruik van uw vloer geeft CheZZ Flooring 5 jaar garantie op elke gelegde vloer. Bij normaal woon- of werkgebruik is het in principe voldoende om uw vloer af te nemen met een Swiffer en vlekken te verwijderen met een oplossing van groene zeep en water.

Scheurvorming door extreme werking van de ondergrond en (damp)spanning vanuit de ondergrond valt niet onder de garantie. Ook slijtage als gevolg van oneigenlijk gebruik, krassen, schokken of verkeerd schoonmaken valt buiten onze garantie.

Voldoet uw klacht aan de garantievoorwaarden, dan zullen wij de vloer herstellen of indien noodzakelijk geheel vervangen. Bij een normaal gebruik kunt u echter langdurig genieten van uw PU gietvloer van CheZZ Flooring.

Advies over de gietvloer

Wij adviseren u uitgebreid over de vele mogelijkheden en voordelen van een CheZZ Floor. Bij het gieten van een polyurethaan gietvloer komt niet alleen vakmanschap kijken. Ook een goede uitleg, degelijk (kleur)advies, de beste materialen en een uniek uitgedacht gietvloersysteem zijn nodig voor een mooi eindresultaat van uw gietvloer. CheZZ Flooring is duidelijk over de technische aspecten en wij nemen vanzelfsprekend ruim de tijd voor een persoonlijk gesprek. Dit kan bij u op locatie of bij ons in de showroom, waar u direct de vele fantastische mogelijkheden kunt bewonderen! Een gietvloer is maatwerk en kiest u voor jaren. Vertrouw uw project daarom toe aan dé specialist in PU gietvloeren: CheZZ Flooring!