4.8 / 5
Slijtvast en UV bestendige gietvloeren
Duurzame gietvloer die bestaat uit vijf lagen
Materiaalgebruik met oog op het milieu
Slijtvast en UV bestendige gietvloeren


ONS GIETVLOERSYSTEEM


Polyurethaan gietvloeren van CheZZ Flooring worden naar uw smaak gegoten. Om u optimaal van dienst te zijn, hebben wij diverse typen vloeren in ons assortiment. De uitstraling van de diverse typen PU vloeren verschillen enorm van elkaar, waardoor we een PU gietvloer kunnen creëren die geheel aansluit bij uw persoonlijke smaak en wensen.

Wilt u een gietvloer met één kleur of heeft u liever een metallic glans? Heeft u artistieke ideeën, verwerk dan een logo of afbeelding in uw gietvloer. Bekijk de diverse typen gietvloeren die wij aanbieden en maak uw keuze.

Foto gietvloer 1 Vraag een vrijblijvende offerte aan

Het CheZZ Flooring gietvloer systeem werkt als volgt

De laatste jaren worden de ondervloeren, zoals bijvoorbeeld zandcement- dekvloeren steeds minder vlak aangebracht en kwalitatief minder sterk. Om die reden hebben wij ervoor gekozen om het egaliseren van de ondervloer standaard in ons gietvloer systeem op te nemen. Het voordeel hiervan is dat wij na het egaliseren een veel vlakker uitgangspunt hebben, wat het uiteindelijke eindresultaat van het gietvloer systeem enorm ten goede komt.

Wij gebruiken als egalisatie materiaal een gips gebonden egaline wat als voordeel heeft dat deze veel beter bestand is tegen spanning in de ondervloer, waardoor er bewezen veel minder problemen ontstaan wat betreft adervorming. Bijkomend voordeel van het gebruik van deze egaline is de gezondheid voor de applicatie teams en de bescherming van het milieu. Waar andere gietvloer bedrijven nog de ouderwetse epoxy schraplaag gebruiken als hecht-en verdichtingslaag, die zowel slecht zijn voor de vloerenlegger als voor het milieu, kiezen wij voor het gebruik van een mineraal grondstof. Absoluut beter voor mens en milieu.

Foto gietvloer 2

Bewust gekozen

De keuze voor het egaliseren als basis laag van de CheZZ Flooring gietvloer, werkt qua gezondheid en milieu ook door in de volgende laag die wordt aangebracht op de geëgaliseerde ondervloer. Voor deze laag gebruiken wij een hechtlaag op basis van polyurethaan en acrylaat. Hiermee staat er een basis systeem wat niet alleen systeem technisch van top kwaliteit is, maar ook nog eens goed is voor mens en milieu. Daar hecht CheZZ Flooring gietvloeren enorm veel waarde aan.

Als derde laag brengt CheZZ Flooring de gietlaag aan. Dit is de laag die het uiterlijk van de gietvloer bepaalt. De basis van de gietlaag is een polyurethaan hars. Waar wij veel waarde aan hechten is dat wij een UV stabiel product leveren. CheZZ Flooring heeft er voor gekozen om voor zijn gietvloeren alleen met de allerbeste Polyurethaan hars te werken. Wij hebben hierin 1 kwaliteit. Niet de keuze uit een economy class, middle class of high class gietvloer, zoals wij deze wel eens tegen komen bij onze collega gietvloer bedrijven. CheZZ Flooring gietvloeren heeft maar 1 kwaliteit, en dat is top kwaliteit.

Foto gietvloer 3 Vraag een vrijblijvende offerte aan

Duurzaamheid

De laatste twee lagen voor het verzegelen van de CheZZ gietvloer, bestaan uit transparante matte polyurethaan laklagen. Waar 10 jaar geleden bijna ieder gietvloer bedrijf nog 2 laklagen aanbracht, is CheZZ Flooring nog één van de weinige bedrijven die dit is blijven doen. Wij weten namelijk dat het aanbrengen van 2 laklagen de slijtvastheid van de gietvloer enorm verbetert. Ook esthetisch is er een groot verschil tussen 1 of 2 laklagen aanbrengen.

De 2e laklaag vloeit namelijk veel mooier dan de eerste laklaag wat het eindresultaat van de gietvloer aanzienlijk mooier maakt. De keuze van het type polyurethaan lak is ook zeer belangrijk voor het uiteindelijke gebruik van uw CheZZ Gietvloer. Wij hebben bewust gekozen voor een chemisch gematteerde lak. U moet weten dat de chemisch gematteerde lak veel dichter van structuur is dan de poeder gematteerde lak, dus veel minder ontvankelijk voor vuil en vlekvorming. En zeer prettig in onderhoud.

Kort samengevat wilt CheZZ Flooring u alleen de allerbeste gietvloer leveren. Wij staan voor top kwaliteit wat is voortgekomen uit onze enorme passie voor dit fantastische product. UW CheZZ Flooring gietvloer, onze passie!!