4.8 / 5
Slijtvast en UV bestendige gietvloeren
Duurzame gietvloer die bestaat uit vijf lagen
Materiaalgebruik met oog op het milieu
Slijtvast en UV bestendige gietvloeren

Garantie op onze gietvloeren


Bij CheZZ Flooring staat vakmanschap en kwaliteit hoog in het vaandel. Om deze reden geven wij dan ook garantie op onze producten. Zo hebben wij een leggarantie en een materiaalgarantie.


Leggarantie


Onze vloerenleggers zijn gespecialiseerd in hun vak. Mede door hun jarenlange ervaring garanderen wij dat een PU gietvloer van CheZZ Flooring volgens de overeengekomen voorwaarden wordt geplaatst en gelegd. Wij leggen uw gietvloer in circa 4 à 5 werkdagen, afhankelijk van het type ondervloer en het soort vloer dat u kiest. De vloerenleggers verwerken de vloer bij een temperatuur van 20°C. Na 48 uur is de vloer weer beloopbaar. Na 72 uur is de vloer mechanisch uitgehard en na 7 dagen is de vloer chemisch uitgehard.

Om een goede hechting te garanderen vragen wij u de ondergrond schoon, droog en vetvrij op te leveren. Het aanbrengen en uitharden vereist een omgevingstemperatuur van minimaal 21°C. De ondergrond moet minimaal 15°C zijn en de maximale relatieve vochtigheid 80%. De ruimtes dienen verder wind- en waterdicht te zijn.


Materiaalgarantie


Bij normaal gebruik van uw vloer geeft CheZZ Flooring 5 jaar garantie op elke gelegde vloer. Bij normaal woon- of werkgebruik is het in principe voldoende om uw vloer af te nemen met een Swiffer en vlekken te verwijderen met een oplossing van groene zeep en water.

Scheurvorming door extreme werking van de ondergrond en (damp)spanning vanuit de ondergrond valt niet onder de garantie. Ook slijtage als gevolg van oneigenlijk gebruik, krassen, schokken of verkeerd schoonmaken valt buiten onze garantie.

Voldoet uw klacht aan de garantievoorwaarden, dan zullen wij de vloer herstellen of indien noodzakelijk geheel vervangen. Bij een normaal gebruik kunt u echter langdurig genieten van uw PU gietvloer van CheZZ Flooring.